Træskogården 2
4200 Slagelse
58505858

onsdag 23. august

Emoji Filmen - DK tale - 2D


Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


Bjarne Reuters Kidnapning


Bigfoot Junior - DK tale


Tulipanfeber


Annabelle 2: Skabelsen


The Dark Tower


Arlette: En historie vi aldrig må glemme


Dunkirk


Girls' Night Out


Spider-Man: Homecoming - 2D


Abernes Planet: Opgøret - 2D


Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


3

  onsdag 23. august

  1t 21min

  Anbefalet over 7 år

  Emoji Filmen - DK tale - 2D

  16:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Emoji Filmen” tager os med dybt ind i en helt ny og hemmelig verden inden i din smartphone.

  Skjult inden i mobilen ligger SMSkilstrup, en sydende storby, hvor alle dine yndlings emojis bor og arbejder. I denne skjulte verden har de mange emojis kun et ansigtsudtryk med undtagelse af Gene (T.J. Miller/ Ruben Søltoft), en sprudlende emoji, der er ved at revne af begejstring over sine mange overstrømmende udtryk. Men da en funktionsfejl en pludselig en dag truer mobilen – og dermed alle emojiernes liv – samler Gene sine to bedste venner, den praktisk anlagte Hi-5 (James Corden/ Esben Dalgaard Andersen) og den berygtede kodebryder emoji, Jailbreak (Anna Faris/Cecilie Stenspil) for at stoppe den truende katastrofe.

  Sammen begiver de tre venner sig på et episk app’entyr gennem mobilens mange skjulte passager for at redde deres verden, inden den bliver slettet for altid …
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Tony Leondis
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:21
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 30min

  Tilladt for alle

  Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D

  16:00
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Gru mister sit arbejde, men finder en bror! Netop som alt synes at gå godt for Gru, hans nye kone Lucy og de tre adopterede piger Margo, Edith og Agnes, ramler det hele.

  De bliver snydt af en ny superskurk ved navn Balthazar Bratt, og den fiasko fører til deres fyring som hemmelig agenter. Grus Minions glæder sig, for de håber, at Gru vil genoptage sin kriminelle karriere. Da han holder sig til loven og familien, vælger de gule Minions at gå deres egne veje – hvilket fører direkte i fængsel.

  Midt i ulykken får Gru imidlertid besked om, at han har en tvillingebror, som – uden hans vidende – er vokset op hos deres far i Freedonia. Glæden over at finde sin forvundne bror bliver dog blandet med en vis misundelse, for Dru er i modsætning til Gru charmerende, rig og har en flot gylden manke. Søskendejalousien må dog vige, da Dru afslører, at han ville ønske, at han var et ondt geni som Gru … og kunne de ikke blive et godt par? Bare for et sidste stort kup? Gru lader sig friste for familieskabets skyld. Og for at få skovlen under Balthazar Bratt.
  Biografpremiere: Torsdag 29. juni
  Instruktion: Kyle Balda, Pierre Coffin
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:30
  Censur: Tilladt for alle

  1t 21min

  Anbefalet over 7 år

  Bjarne Reuters Kidnapning

  16:00
  Sal 4
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  KIDNAPNING er en hæsblæsende nyfortolkning af Bjarne Reuters første bog i den populære Bertram serie – eller sagt på dansk: Olsen Banden og Blinkende Lygter for hele familien.

  Historien handler om Bertrams familie, der af deres småkriminelle Onkel Georg, bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en rigmandsdreng, men tingene går ikke som planlagt.

  Bjarne Reuters KIDNAPNING som bog var en spontan succes, da den udkom. Til forskel fra de traditionelle danske familiefilm er hovedkarakterer i KIDNAPNING forbryderne og de lever på samfundets bund. På trods af det elsker vi dem og holder med dem. Det er ikke er set siden Olsen Banden, og Bertram bøgerne er også blevet sammenlignet med de populære Olsen Bande film. Som lillebror Bertram siger: ”Hvem siger at forbrydelse ikke betaler sig”? Det bliver med garanti en vild sommer fra den 13. juli.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Frederik Meldal Nørgaard
  Skuespillere: Brian Lykke, Samuel Hallas, Luca Coker, Winni Pedersen, Anders Brink Madsen
  Spilletid: 01:21
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 31min

  Anbefalet over 7 år

  Bigfoot Junior - DK tale

  16:00
  Sal 5
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den 13-årige Adam er lidt af en særling, og han ønsker brændende at løse mysteriet om sin fars forsvinden.

  Han kaster sig derfor ud i en vild rejse og opdager, at hans far er ingen ringere end den legendariske Bigfoot. Faren har gemt sig i skovene i årevis for at beskytte sig selv og familien mod HairCo. - et ondt selskab, som vil eksperimentere med Bigfoots særlige DNA.

  Adam finder ud af, at han også har farens særlige superkræfter, men HairCo. er i hælene på dem, så Adam og Bigfoot får knap tid til at lære hinanden at kende, før de befinder sig i fare igen.
  Biografpremiere: Torsdag 27. juli
  Instruktion: Ben Stassen
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:31
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 47min

  Tilladt over 11 år

  Tulipanfeber

  16:00
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Oscarvinder Alicia Vikander fra ’Den danske pige’ er tilbage i et elegant og medrivende drama om kærlighed og begær, hvor hun spiller over for Christoph Waltz og Judi Dench.

  Amsterdam i 1600-tallet. Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz) hyrer en ung maler til at male et portræt af sin unge, smukke hustru, Sophia (Alicia Vikander) og ham selv. Sophia og maleren forelsker sig i hinanden, mens hun sidder model for ham.

  De indleder en passioneret og hemmelig affære og mens tulipanfeberen er på sit højeste, iværksætter de to elskende en risikabel og livsfarlig plan for at sikre en fremtid sammen.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Justin Chadwick
  Skuespillere: Alicia Vikander, Dane DeHaan, Cara Delevingne, Christoph Waltz,
  Spilletid: 01:47
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 40min

  Tilladt over 15 år

  Annabelle 2: Skabelsen

  18:00
  Sal 4
  21:00
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I ”Annabelle 2: Skabelsen” inviterer en dukkemager og hans kone, flere år efter deres datters tragiske død, en nonne og flere af pigerne fra et lukket børnehjem ind i deres hjem. Men inden længe er de alle jagtet af dukkemagerens besatte skabning, Annabelle.
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: David F. Sandberg
  Skuespillere: Miranda Otto, Stephanie Sigman, Alicia Vela-Bailey, Javier Botet, Anthony LaPaglia
  Spilletid: 01:40
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 35min

  Tilladt over 11 år

  The Dark Tower

  18:30
  Sal 1
  21:00
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Der er andre verdener end disse.... Stephen Kings ”The Dark Tower”, som er den episke serie af fantasy-romaner skrevet af en verdens mest berømte forfattere, er nu snart biografaktuel.

  Den sidste ridderkriger, Roland Deschain (Idris Elba), er blevet låst fast i et evigt slag mod Walter O'Dim, også kendt som Den Sorte Ridder (Matthew McConaughey).

  Deschain er fast besluttet på at forhindre ham i at vælte det mørke tårn, som holder Universet sammen. Med verdens skæbne på spil står godt og ondt overfor at kollidere i den ultimative kamp, da kun Roland kan forsvare tårnet mod Manden i Sort
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Nikolaj Arcel
  Skuespillere: Idris Elba, Katheryn Winnick, Matthew McConaughey, Abbey Lee, Jackie Earle Haley
  Spilletid: 01:35
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 10min

  Ikke vurderet

  Arlette: En historie vi aldrig må glemme

  18:30
  Sal 5
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Arlette Andersen overlevede som ung jødisk pige et års fangenskab i nazisternes værste udryddelseslejr Auschwitz – og efterfølgende to barske dødsmarcher. Da hun vendte hjem til familien i et befriet Paris i sommeren 1945 var hun kun optaget af én ting - at vende tilbage til et normalt liv. På trods af tallet 74.853 tatoveret på sin arm lukkede Arlette Andersen ikke op for historien og for hendes oplevelser som kz-fange.

  Auschwitz var et afsluttet kapitel – indtil foråret 1990, hvor hun sagde ja til at holde foredrag, fortælle sin historien for første gang. Arlette Andersen følte sig provokeret over politiske kræfter, der påstod, at Holocaust og Auschwitz blot var en detalje i historien. Det satte hende i gang med at holde foredrag.

  Ingen skulle nogensinde glemme Auschwitz.

  Det blev til 426 foredrag, inden hun i foråret 2015 måtte stoppe. Næsten 100.000 mennesker har igennem 25 år hørt hendes historie. Filmen, Arlette – en historie vi ikke må glemme, er en beretning om at overleve rædslerne under Hitlers Holocaust - fortalt af Arlette Andersen selv gennem ét af hendes populære foredrag.

  Komponist Knud Møller har lavet musikken til en film med en mission og et håb om, at det aldrig må ske igen.

  Produceret af Kvist Film i samarbejde med Kasper Fuglsang Photography.
  Biografpremiere: Onsdag 17. maj
  Instruktion: Thomas Kvist Christiansen
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:10
  Censur: Ikke vurderet

  1t 46min

  Tilladt over 15 år

  Dunkirk

  18:45
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  26. maj 1940 omringes hundredtusinder af britiske og allierede tropper af fjendtlige styrker. De er fanget på en strand med ryggen mod havet og situationen bliver hurtigt desperat, da fjenden begynder at angribe fra alle sider.

  Historien udfolder sig til lands, til vands og i luften. RAF Spitfire jagerfly angriber utrætteligt de fjendtlige jagere, i et desperat forsøg på at beskytte de hundredtusindvis af forsvarsløse soldater på stranden. Samtidig påbegynder hundredvis af småbåde, bemandet af både soldater og civile, en desperat redningsaktion for at redde så mange som muligt af deres soldater.

  Det bliver en desperat kamp mod tiden, der på alle måder er ved at rinde ud...
  Biografpremiere: Torsdag 20. juli
  Instruktion: Christopher Nolan
  Skuespillere: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Harry Styles, Kenneth Branagh
  Spilletid: 01:46
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 37min

  Tilladt over 11 år

  Girls' Night Out

  18:45
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I GIRLS' NIGHT OUT mødes fem tidligere college veninder efter 10 år til en festlig polteraften weekend i Miami.

  Under festlighederne vælter de festens højdepunkt - en mandlig stripper - omkuld med døden til følge.

  Midt i al vanviddet med at finde ud af hvad de nu stiller op med den døde stripper og konsekvenserne af de, ender deres aften med at bringe dem endnu tættere sammen end de tidligere har været. Medv: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer, Zoë Kravitz og Paul W. Downs. GIRLS' NIGHT OUT er instrueret af Lucia Aniello.
  Biografpremiere: Torsdag 20. juli
  Instruktion: Lucia Aniello
  Skuespillere: Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Demi Moore, Colton Haynes
  Spilletid: 01:37
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 13min

  Tilladt over 11 år

  Spider-Man: Homecoming - 2D

  20:15
  Sal 4
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I kølvandet af den imponerende debut i “Captain America: Civil War” forsøger den unge Peter Parker/Spider-Man nu at finde sig til rette i sin nye identitet som spindelvævsslyngende superhelt i “Spider-Man: Homecoming”.

  Efter de adrenalinpumpende oplevelser sammen med The Avengers, vender Peter tilbage til en relativ normal tilværelse i New York bydelen Queens, hvor han bor sammen med sin tante May, men nu også under opmærksom overvågning af sin nye mentor, Tony Stark.

  Peter forsøger af al magt at finde tilbage til sine gamle rutiner, men forstyrres af sine forståelige ambitioner om at blive til andet - og mere - end blot den venlige, lokale, nabohelt-light, Spider-Man.

  Så da superskurken, Vulture, dukker op som en ny, gigantisk trussel mod byens sikkerhed og alt det, som Peter holder allermest af i sin forvirrede teenagertilværelse, er ventetiden forbi. Det er præcis dér, hvor alle hans værdier angribes, at han må gribe chancen og én gang for alle blive den Spider-Man, som skæbnen har udvalgt ham til at være.
  Biografpremiere: Torsdag 6. juli
  Instruktion: Jon Watts
  Skuespillere: Tom Holland, Donald Glover, Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Jon Favreau, Michael Keaton
  Spilletid: 02:13
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 20min

  Tilladt over 11 år

  Abernes Planet: Opgøret - 2D

  20:15
  Sal 5
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Caesar og hans aber bliver tvunget ind i en dødbringende konflikt med en gruppe svært bevæbnede mennesker under ledelse af den nådesløse Oberst.

  Aberne lider store tab, og Caesar må kæmpe en indre kamp med sine instinkter for at kunne planlægge og starte jagten på retfærdighed for sine artsfæller.

  Rejsen bringer Caesar ansigt til ansigt med Obersten, og de står over for et slag, der vil afgøre skæbne for deres arter og fremtiden for planeten.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Matt Reeves
  Skuespillere: Chad Rook, Judy Greer, Woody Harrelson, Andy Serkis, Max Lloyd-Jones, Steve Zahn m.fl.
  Spilletid: 02:20
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 17min

  Tilladt over 11 år

  Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D

  20:30
  3 - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  3
  Med rødder i den klassiske graphic novel-serie, Valerian og Laureline/Linda og Valentin tager den visionære manuskriptforfatter/instruktør Luc Besson fat i dette ikoniske kildemateriale og forvandler det til en moderne, unik og episk science-fiction filmsaga.

  Valerian og Laureline er rumtids-agenter for den jordiske organisation Rumtidstjenesten og har til opgave at opretholde orden i hele universet. Valerian har mere i tankerne end bare end et professionelt forhold Laureline, og efterstræber hende åbenlyst med et ønske om at indlede et forhold.

  Men hans lidt for lemfældige omgang med kvinder, stemmer ikke overens med hendes mere traditionelle syn på kærlighed, og får Laureline til igen og og igen at afvise ham.

  På ordre fra Commander udsendes Laureline og Valerian på en mission til den betagende intergalaktiske by Alpha, som er et stadigt voksende metropol bestående af tusindvis af forskellige arter fra alle fire hjørner af universet.

  Alphas sytten millioner indbyggere har over tid konvergeret og lært sig at forene deres talenter, teknologi og ressourcer til gavn for alle. Desværre er det ikke alle på Alpha, der deler denne holdning i samme grad – usynlige, stærke kræfter arbejder på at bringe vores race i stor fare.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Luc Besson
  Skuespillere: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Ethan Hawke, Rutger Hauer, Clive Owen
  Spilletid: 02:17
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  torsdag 24. august

  Annabelle 2: Skabelsen


  1

  The Dark Tower


  1

  Arlette: En historie vi aldrig må glemme


  1

  Dunkirk


  1

  American Made


  1

  Emoji Filmen - DK tale - 2D


  Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


  Bjarne Reuters Kidnapning


  Bigfoot Junior - DK tale


  Tulipanfeber


  Girls' Night Out


  Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


   fredag 25. august

   Annabelle 2: Skabelsen


   B

   The Dark Tower


   B

   Arlette: En historie vi aldrig må glemme


   B

   Dunkirk


   B

   American Made


   B

   Emoji Filmen - DK tale - 2D


   Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


   Bjarne Reuters Kidnapning


   Bigfoot Junior - DK tale


   Tulipanfeber


   Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


   Girls' Night Out


   The Hitmans Bodyguard


   F

    lørdag 26. august

    Bigfoot Junior - DK tale


    Biler 3 - DK tale - 2D


    E

    Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


    Emoji Filmen - DK tale - 3D


    3

    Bjarne Reuters Kidnapning


    Annabelle 2: Skabelsen


    Emoji Filmen - DK tale - 2D


    Dunkirk


    Tulipanfeber


    Spider-Man: Homecoming - 2D


    Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


    American Made


    Abernes Planet: Opgøret - 2D


    Girls' Night Out


    The Dark Tower


     søndag 27. august

     Formel 1 - Belgien Grand Prix 2017


     E

     Bigfoot Junior - DK tale


     Biler 3 - DK tale - 3D


     E

     Emoji Filmen - DK tale - 2D


     Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


     Bjarne Reuters Kidnapning


     Emoji Filmen - DK tale - 3D


     3

     Annabelle 2: Skabelsen


     Dunkirk


     The Dark Tower


     American Made


     Girls' Night Out


     Spider-Man: Homecoming - 2D


     Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


      mandag 28. august

      Emoji Filmen - DK tale - 2D


      Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


      Bjarne Reuters Kidnapning


      Bigfoot Junior - DK tale


      Tulipanfeber


      Annabelle 2: Skabelsen


      The Dark Tower


      Dunkirk


      American Made


      Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


      Girls' Night Out


       tirsdag 29. august

       Emoji Filmen - DK tale - 2D


       Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


       Bjarne Reuters Kidnapning


       Bigfoot Junior - DK tale


       Tulipanfeber


       Annabelle 2: Skabelsen


       The Dark Tower


       Dunkirk


       American Made


       Aldrig mere i morgen


       E

       Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


       Girls' Night Out


        onsdag 30. august

        Emoji Filmen - DK tale - 2D


        Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


        Bjarne Reuters Kidnapning


        Bigfoot Junior - DK tale


        Tulipanfeber


        Annabelle 2: Skabelsen


        The Dark Tower


        Dunkirk


        American Made


        Arlette: En historie vi aldrig må glemme


        Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


        Girls' Night Out


         torsdag 31. august

         Emoji Filmen - DK tale - 2D


         Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


         3

         Biler 3 - DK tale - 2D


         Biler 3 - DK tale - 3D


         3

         Aldrig mere i morgen


         American Made


         Dunkirk


         The Hitmans Bodyguard


         Biler 3 - Org. tale - 2D


         Annabelle 2: Skabelsen


         The Dark Tower


          fredag 1. september

          Emoji Filmen - DK tale - 2D


          Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


          3

          Biler 3 - DK tale - 2D


          Biler 3 - DK tale - 3D


          3

          Aldrig mere i morgen


          American Made


          Dunkirk


          The Hitmans Bodyguard


          Biler 3 - Org. tale - 2D


          Annabelle 2: Skabelsen


          The Dark Tower


           lørdag 2. september

           Biler 3 - DK tale - 2D


           Biler 3 - DK tale - 3D


           3

           Emoji Filmen - DK tale - 2D


           Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


           Bjarne Reuters Kidnapning


           Aldrig mere i morgen


           The Hitmans Bodyguard


           Dunkirk


           Biler 3 - Org. tale - 2D


           The Dark Tower


           American Made


           Annabelle 2: Skabelsen


            søndag 3. september

            Biler 3 - DK tale - 2D


            Biler 3 - DK tale - 3D


            3

            Emoji Filmen - DK tale - 2D


            Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


            Bjarne Reuters Kidnapning


            Aldrig mere i morgen


            The Hitmans Bodyguard


            Dunkirk


            Biler 3 - Org. tale - 2D


            The Dark Tower


            American Made


            Annabelle 2: Skabelsen


             mandag 4. september

             Emoji Filmen - DK tale - 2D


             Annabelle 2: Skabelsen


             Biler 3 - DK tale - 2D


             Biler 3 - DK tale - 3D


             3

             Aldrig mere i morgen


             Dunkirk


             The Hitmans Bodyguard


             Arlette: En historie vi aldrig må glemme


             Biler 3 - Org. tale - 2D


             The Dark Tower


             American Made


              tirsdag 5. september

              Emoji Filmen - DK tale - 2D


              Annabelle 2: Skabelsen


              Biler 3 - DK tale - 2D


              Biler 3 - DK tale - 3D


              3

              Aldrig mere i morgen


              Dunkirk


              The Hitmans Bodyguard


              Arlette: En historie vi aldrig må glemme


              Biler 3 - Org. tale - 2D


              The Dark Tower


              American Made


               onsdag 6. september

               Emoji Filmen - DK tale - 2D


               The Dark Tower


               Biler 3 - DK tale - 2D


               Biler 3 - DK tale - 3D


               3

               Aldrig mere i morgen


               Dunkirk


               Arlette: En historie vi aldrig må glemme


               Biler 3 - Org. tale - 2D


               The Hitmans Bodyguard


               Annabelle 2: Skabelsen


               American Made


               Slipknot: Day of the Gusano


               E

               It


               E

                torsdag 7. september

                It


                1

                 fredag 8. september

                 It


                 B

                  lørdag 9. september

                  It


                   søndag 10. september

                   It


                    mandag 11. september

                    It


                     tirsdag 12. september

                     It


                      onsdag 13. september

                      It


                      David Gilmour - Live At Pompeii


                      E

                       tirsdag 19. september

                       Gud taler ud


                       E

                        torsdag 28. september

                        Black Sabbath: The End of the End


                        E