Træskogården 2
4200 Slagelse
58505858

Din reklame i biografen?Her i biografen har vi en aftale med FS2 reklame a/s omkring salg, produktion og håndtering af biografreklamer. Du har derfor en professionel kontakt, hvis du ønsker at få din reklame på det store lærred.

Biografreklamer virker!!
Du har publikums fulde opmærksomhed, det store biograflærred og den ultimative lyd til rådighed - tiden er din!
Biografen er et af de få medier, hvor reklamerne er et positivt tilvalg, og hvor der er meget lidt støj. Derfor huskes reklamer set i biografen langt bedre end andre medier - det viser alle undersøgelser.

En produktion, mange muligheder
Med en digital biografreklame er alt muligt! Lige fra den enkle og simple produktion til produktioner, hvor du selv via internettet kan udskifte tilbud og budskaber. Vi hjælper dig med at formidle dit budskab på den mest effektive måde. Dit reklamespot kan benyttes i mange forskellige sammenhænge - f.eks. også på YouTube og på din hjemmeside.

Annoncørfordele
Som annoncør i din lokale biograf bliver du ikke alene kendt i lokalområdet, du får samtidig mulighed for en række annoncørfordele i biografen - f.eks. specialtilbud ved køb af biografbilletter eller mulighed for at arrangere lukkede særforestillinger for personale og kunder.

Lad os hjælpe dig videre
Måske har du andre ønsker - lad os høre om dem! Vi kan sammensætte en pakke, som er skræddersyet til dine ønsker, behov og økonomi. Og det er faktisk billigere, end man tror!
Uanset om du har en færdig film eller blot nogle tanker om, hvad du vil formidle, har du hjælpen lige ved hånden.
Biografens samarbejdspartner FS2 reklame a/s hjælper dig hele vejen fra ide til eksponering på det store lærred.

Kontakt:
Jonas Juel Hansen
Reklamekonsulent
jh@adibus.com
22683409

Læs mere om mulighederne eller find din lokale konsulent på: www.biografspot.dk