COVID-19

Opdateret d. 14/6 2021:
Velkommen i Panorama Slagelse. Her under finder du information omkring regler og krav ifm. gældende covid-19 restriktioner.

FORTSAT KRAV OM FREMVISNING AF GYLDIGT CORONAPAS + ID
- Enten vaccination, negativ covid-19 test eller tidligere været smittet
- Gælder IKKE børn under 15
Er man FRITAGET for test, kan det også være ok. Vi kræver blot, at minimum ét punkt ifm. med coronapasset er opfyldt - Enten vaccination, tidligere smittet ELLER en negativ test. Men vi kræver dog, at dit coronapas er gyldigt, hvis du er fyldt 15 år.

Fra mandag d. 14/6 er det ikke længere et krav at der bæres mundbind i biografen.

Husk at biografen dagligt besøges af mange mennesker, og det forpligter stadig. Hos Panorama tager vi ansvaret seriøst og ønsker de mest trygge rammer for både personale og vores gæster. Så husk stadig at HOLDE AFSTAND til hinanden og bruge HÅNDDESINFIKTION som er opsat flere steder i biografen.

Selvom du måske er uenig i vores regler om fx. fritagelse af test, beder vi dig respektere dem og ikke mindst behandle biografens personale ordenligt.

For spørgsmål kan vi kontaktes på: info@panorama-slagelse.dk - Der må dog forventes længere svartid i denne periode.


STOP! - Har du symptomer på sygdom, så tag IKKE i biografen! Du skal blive hjemme i minimum to døgn efter, du er blevet helt symptomfri. Vi forbeholder os ret til at afvise gæster, som viser tegn på sygdom, også selvom der er købt billetter.

Vi opfordrer alle til at KØBE billetter inden ankomst til biografen via vores hjemmeside. På den måde kan vi begrænse kødannelse, det samlet antal gæster og opholdstiden i foyerområdet. Ligeledes anbefales det, at man ankommer til biografen ca. 20-30 minuter før forestillingens start.

Ved indgangen til biografens kioskområde, er der ophængt handsker og håndsprit. Dette skal benyttes inden adgang! Vi har hele vores normale sortiment til salg: Sodavand, chokolader, bland-selv-slik, popcorn osv. Popcorn udleveres af biografens personale, og det vil være muligt at købe et lille udvalg af vores menuer allerede i billetsalget

Vi har sat gang i mange nye rutiner for at skabe et trygt miljø for vores gæster. Læs mere om de forskellige initiativer her under:

- Krav om fremvisning af gyldigt coronapas
- Begrænsning af antal gæster tilladt i foyer, kiosk og sale
- Særskilt adgangsforhold til og fra alle sale
- Max to film der starter samtidig
- Ledige pladser mellem hver gruppereservation, så alle afstandskrav overholdes
- Adgang til hånddesinfektion og handsker flere steder i biografen
- Skiltning med retningslinier, afstandsmærker mv.
- Nye skrappe rengøringsrutiner
- ...Og meget meget mere!