COVID-19

Opdateret d. 28/6 2021:
Velkommen i Panorama Slagelse. Her under finder du information omkring regler og krav ifm. gældende covid-19 restriktioner.

HER SKAL DU VISE CORONAPAS
- Vaccine, negativ covid-19 test eller tidligere smittet
- Gælder IKKE børn under 16 år (Ændret pr. 1/7/21)
Er man FRITAGET for test, skal man for at få adgang kunne fremvise sundhedsmyndighedernes "Dokumentation for undtagelse fra kravet om covid-19 test/coronapas" som anskaffes igennem Borgerservice.

Fra mandag d. 14/6 er det ikke længere et krav at der bæres mundbind i biografen.

Husk at biografen dagligt besøges af mange mennesker, og det forpligter stadig. Hos Panorama tager vi ansvaret seriøst og ønsker de mest trygge rammer for både personale og vores gæster. Så husk stadig at HOLDE AFSTAND til hinanden og bruge HÅNDDESINFIKTION som er opsat flere steder i biografen.

Husk også at behandle biografens personale pænt og ordenligt.

For spørgsmål kan vi kontaktes på: info@panorama-slagelse.dk - Der må dog forventes længere svartid i denne periode.


STOP! - Har du symptomer på sygdom, så tag IKKE i biografen! Du skal blive hjemme i minimum to døgn efter, du er blevet helt symptomfri. Vi forbeholder os ret til at afvise gæster, som viser tegn på sygdom, også selvom der er købt billetter.

Vi opfordrer alle til at KØBE billetter inden ankomst til biografen via vores hjemmeside. På den måde kan vi begrænse kødannelse, det samlet antal gæster og opholdstiden i foyerområdet. Ligeledes anbefales det, at man ankommer til biografen ca. 20-30 minuter før forestillingens start.

Ved indgangen til biografens kioskområde, er der ophængt handsker og håndsprit. Dette skal benyttes inden adgang! Vi har hele vores normale sortiment til salg: Sodavand, chokolader, bland-selv-slik, popcorn osv. Popcorn udleveres af biografens personale, og det vil være muligt at købe et lille udvalg af vores menuer allerede i billetsalget

Vi har sat gang i mange nye rutiner for at skabe et trygt miljø for vores gæster. Læs mere om de forskellige initiativer her under:

- Krav om fremvisning af gyldigt coronapas
- Begrænsning af antal gæster tilladt i foyer, kiosk og sale
- Særskilt adgangsforhold til og fra alle sale
- Max to film der starter samtidig
- Ledige pladser mellem hver gruppereservation, så alle afstandskrav overholdes
- Adgang til hånddesinfektion og handsker flere steder i biografen
- Skiltning med retningslinier, afstandsmærker mv.
- Nye skrappe rengøringsrutiner
- ...Og meget meget mere!